Portabel Makeup Kantong Kosmétik
  • Portabel Makeup Kantong Kosmétik - 0 Portabel Makeup Kantong Kosmétik - 0
  • Portabel Makeup Kantong Kosmétik - 1 Portabel Makeup Kantong Kosmétik - 1
  • Portabel Makeup Kantong Kosmétik - 2 Portabel Makeup Kantong Kosmétik - 2

Portabel Makeup Kantong Kosmétik

Yongxin, salah sahiji produsén Kantong Kosmétik Portabel Portabel sareng eksportir di Cina. Travel Makeup Kantong badag Kantong kosmetik Makeup Case Pangatur pikeun awewe jeung katresna

Kirim Pananya

Panjelasan Produk

Yongxin mangrupikeun produsén & supplier Cina anu utamina ngahasilkeun Kantong Kosmétik Makeup Portabel kalayan pangalaman mangtaun-taun. Miharep ngawangun hubungan bisnis sareng anjeun.


Fitur Kantong Kosmétik Makeup Portabel

Pembagi Velcro Fleksibel - 3 bagian leutik, 1 bagian ageung tiasa gampang nampung kosmétik anjeun sapertos yayasan, concealer, mascara, kalangkang panon, bubuk, blush, lipstik, bronzer jsb.

Kompartemen Sikat Pisah - Éta hadir sareng rohangan anu misah pikeun nahan sikat anjeun sareng ngajagi aranjeunna tina lebu. Ditambah kantong seleting tambahan pikeun neundeun barang-barang leutik.


Spésifikasi Kantong Kosmétik Makeup Portabel

Kualitas Premium - Lemes & empuk, seleting dipercaya, lapisan anu saé, unggal detil didamel sacara halus.

* Ukuran Lipat: 9.4 x 7.9 x 3.3"

* 7,8 ons

* Lapisan anu saé

* Lemes & empuk

* Tahan cai

* Sleting logam ganda

* Liburan lucu & kado ulang taun

* Kompak, kuat, portabel, hampang, dibungkus saé

Portabel Makeup Kantong Kosmétik

Lampu Perjalanan - Desain praktis tapi kompak, beuratna ngan 7,8 ons, langkung hampang tibatan kantong makeup ageung, janten éta mangrupikeun tambihan utama pikeun iinditan. Sisi anu lemes tiasa pas dina koper atanapi kantong anu cukup ku bantal.

Tahan cai - Tahan cai di jero sareng di luar sareng lawon awét ngajaga gear anjeun tina tumpahan, gampang diusap.


Portabel Makeup Kantong Kosmétik Simpen Item diatur

* Sadayana teratur sareng gampang diakses kalayan 4 kantong sikat ageung, 1 kantong seleting, 1 kompartemen ageung & 3 bagian anu langkung alit. Éta sampurna nampung sadaya kosmétik anjeun pikeun dianggo sapopoé atanapi perjalanan.

* Travel Light sareng kantong makeup anu hampang tibatan anu ageung.

Bagian Brushes misah

Tahan 4 sikat raray ageung sareng sababaraha sikat panon.

Kantong seleting tambahan

Ditambah kantong seleting tambahan pikeun neundeun barang-barang leutik.

Zippers Metal ganda

Kalayan seleting anu tiasa dipercaya, henteu kedah hariwang naon waé nyéépkeun atanapi rusak salami perjalanan.

Dividers Velcro fléksibel

Tetep item diatur dumasar kana kabutuhan Anjeun.




Hot Tags: Kantong Kosmétik Makeup Portabel, Cina, Pemasok, Pabrikan, Disesuaikeun, Pabrik, Diskon, Harga, Daptar Harga, Penawaran, Kualitas, Fancy

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.